Fillet Mignon Madagascar Biberli

Giriş Tarih ve Saati: 20.11.2013 | 17:19 Güncelleme Tarih ve Saati: 26.07.2018 | 10:15

Bonfileyi iki parçaya ayırın. Derin bir kaba alıp üzerine zeytinyağı, kekik, biberiye ve ada çayını ekleyip 1 gün marine edin. Diğer tarafta sos için arpacık soğanları ve sarımsakları yemeklik doğrayın. Sıvı yağı bir tavaya alıp ısıtın. Sarımsak ve soğanları sıvı yağda marine edin. Yeşil biberi ekleyip birkaç dakika daha soteleyin. Sırasıyla krema, hardal ve tavuk bulyonu ekleyip kıvamlanmasını sağlayın. Tuz ve tane karabiber ekleyip tencereyi ocaktan alın. Garnitür için patateslerin kabuklarını soyarak 2-3 parçaya bölün ve orta ateşte pişirin. Suyunu süzerek aynı tencereye alın. Kısık ateşte 5 dakika kadar patateslerin suyunun buharlaşmasını sağlayın. Patatesler sıcakken bir çatalla ezerek püre haline getirin. Krema, süt ve tereyağını bir tencereye alıp karıştırdıktan sonra içine rokfor peynirini ekleyin. İyice karıştırarak patatese ekleyin. Doğranmış frenk soğanı ve tuz, biber ile tatlandırın. Etleri ızgarada ya da yapışmaz yüzeyli tavada pişirin. Püre ve sosla birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.