Etli Nohut

Giriş Tarih ve Saati: 13.07.2010 | 14:35 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.06.2013 | 15:31

NOHUDU akşamdan ıslatın. Ertesi gün yarı yarıya haşlayın. Diğer taraftan eti yıkayıp süzün. Bir tavaya alıp, suyunu salıp yeniden çekene kadar pişirin. Üzerine tereyağını ve yemeklik doğranmış soğanı ilave edin. Soğanın rengi dönünce salçaları ekleyin. Bir-iki dakika daha kavurup ocaktan alın. Etli harcı nohudun üzerine ilave edin. Tuz ve üzerini iki parmak geçecek kadar su ilave edin. Nohut iyice yumuşayana kadar (suyu azalırsa ekleyerek) pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.