Etli Soğan Dolması

Giriş Tarih ve Saati: 26.08.2013 | 11:34 Güncelleme Tarih ve Saati: 26.08.2013 | 11:44

SOĞANLARIN üst kısımlarını, şapka oluşacak şekilde kesin. Tencereye suyu aktarıp, içine soğanları koyun ve 10 dakika haşlayın. Sonrasında suyunu süzün. Soğanların içini çay kaşığı ile oyup çıkarın. Zeytinyağını tavaya aktarıp içine kıymayıkoyun ve 2 dakika kavurun. Üzerine kup kup doğranmış kereviz ve mantarları ilave edip 1-2 dakika daha kavurun. Ocaktan indirip içine ceviz içi, tuz ve karabiberi katıp karıştırın. Hazırladığınız bu iç malzemeyi soğanlara pay ederek doldurun Soğan dolmalarını fırın tepsisine dizip, kapak şeklinde kesilen başları üzerlerine kapatın 180 derece fırında 35 dakika pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.