Etli Nohut Tirit

Giriş Tarih ve Saati: 02.12.2013 | 16:21 Güncelleme Tarih ve Saati: 16.05.2018 | 11:24

Nohudu akşamdan ıslatıp, ertesi gün suyunu süzün. Yeniden üzerini geçecek kadar su ilave edip,

yumuşayana dek pişirin. Ayrı bir yerde küp doğranmış soğan ve sarımsağı tereyağında kavurun.
Eti ilave edip, suyunu salıp yeniden çekene dek kavurun. Küp doğranmış domates ve biber ekleyip 10 dakika daha kavurun. Üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip, et yumuşayana dek pişmeye bırakın.
Üzerine nohudu suyu ile birlikte ekleyip karıştırın. Defne yaprağı, karabiber, kırmızıbiber ilave edip, tuzunu
ayarlayın. Yarım saat pişmeye bırakın. Zeytin ekleyip karıştırın. 3 Ekmek dilimlerini fırında kızartıp, servis tabağına yerleştirin. Üzerlerine etli nohudu pay edin. Kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.