Etli Lahana Turşusu Yemeği

Giriş Tarih ve Saati: 04.11.2013 | 11:57 Güncelleme Tarih ve Saati: 26.07.2018 | 14:41

Lahana turşusunu irice doğrayıp sudan geçirin. Fazla tuzunu almak için geniş bir kaba alıp üzerine su ilave edin. Birkaç kere suyunu değiştirerek 2 saat suda ekletin. Süzüp kenara alın.Eti bir tencereye alıp, suyunu salıp çekene dek kavurun. Üzerine 2 su bardağı sıcak su ekleyin ve suyunu çekene dek pişirin. Tereyağını tencereye ilave edin. Üzerine yemeklik doğranmış soğanı katın. Soğanın rengi dönünce, lahana turşusunu tencereye alın. 10 dakika karıştırarak kavurun ve salçaları ilave edin. Bir-iki çevirip üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edin. Tencerenin kapağını kapatın. Kısık ateşte 15 dakika pişirip bulguru katın. Suyu azalırsa ilave ederek et tamamen yumuşayana dek pişirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.