Etli Kurufasulye

Giriş Tarih ve Saati: 18.09.2018 | 17:22 Güncelleme Tarih ve Saati: 18.09.2018 | 17:23

Kurufasulyeyi yıkayıp tencereye alın ve üzerini dört parmak geçecek kadar su ilave edip 1 gece dinlendirin. Ardından suyunu süzüp, üzerini üç parmak geçene kadar su koyun. Kaynamaya başlayınca üzerinde oluşan köpükleri ara sıra bir kepçe yardımıyla alıp atın. Ocaktan alıp, tencerenin kapağı kapalı olarak kenarda bekletin. Soğanı yemeklik, kabukları soyulmuş domatesi küp doğrayın. Sıvı yağı veya tereyağını başka bir tencereye alıp ısıtın. Eti ekleyip birkaç kez çevirin. Etin rengi döndüğünde, soğanı ilave edip hafifçe soteleyin. Domates, salça, doğranmış biber ve sıcak suyu ekleyip pişirin. Sıcak suyun içinde bekleyen fasulyeyi suyu ile birlikte etin bulunduğu tencereye katın. Kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin. Ateşten almaya yakın tuzunu katıp, ocaktan alın ve 15 dakika dinlendirin. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.