Etli Enginar

Giriş Tarih ve Saati: 10.08.2018 | 17:06 Güncelleme Tarih ve Saati: 10.08.2018 | 17:17

Eti bir tencereye alıp suyunu salıp çekene dek pişirin. Üzerine tereyağı ve zeytinyağı ilave edin. Kıyılmış soğan katıp rengi dönene dek kavurun. Salçaları, tuz, karabiber ve pul biberi katın. Birkaç dakika soteleyip 2 su bardağı suyu tencereye katın. Kapağı kapalı olarak et yumuşayana dek pişirin. Enginarları yayvan bir tencereye alın. Üzerlerine etli karışımı paylaştırın. Enginarların yarısına gelecek kadar sıcak su ekleyin. Kısık ateşte enginarlar yumuşayana dek pişirin. Kiraz domates ve maydanozla süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.