Erikli Dana Rosto

Giriş Tarih ve Saati: 25.01.2011 | 17:10 Güncelleme Tarih ve Saati: 10.07.2013 | 15:51

ETİ tuzla iyice ovun. Sıvıyağı tencereye aktarıp kızdırın. Kızgın yağda, eti kabuk bağlayan dek, devamlı çevirerek kavurun (mühürleme denilen bu işlemle etin öz suyu ve besin değeri içinde kalır). Birayı, etin üzerine azar azar döküp buharlaştırın. 4'e bölünmüş soğanları, tozşekeri ve et suyunu ekleyip, daha bir lezzetli olması için çok kısık ateşte 1 saat pişirin. Sonrasında iri doğranmış havuçları eriklerle birlikte ete ekleyip, 35 dakika daha pişirin. Pişen dana rostoyu dilimleyip, garnitürleriyle beraber servis tabağına aktarın. Üzerine ince kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.