Erik Tavası Tarifi

Kimilerinin tuzlayarak yemeği sevdiği, düşük kalori değeriyle de diyet listelerinin vazgeçilmez meyvelerinden olan eriği hiç böyle denediniz mi? İşte lezzetine doyamayacağınız erik tavası tarifi.Yeşil güzellik yaz aylarının vazgeçilmez meyvelerinden erik yaz sofralarınızı şenlendirecek.

Giriş Tarih ve Saati: 29.07.2019 | 08:57 Güncelleme Tarih ve Saati: 29.07.2019 | 12:14

Eti salça, pulbiber, karabiber ve tuzla marine edin. Domateslerin kabuklarını soyup küp doğrayın. Sarmısakları temizleyin. Tüm malzemeyi karıştırıp bir fırın kabına aktarın. Malzemenin üzerini geçecek kadar sıcak su ve sıvıyağ ekleyin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında et yumuşayana dek (gerekirse sıcak su ilave ederek) pişirin. Et yumuşayınca erikleri ilave edin ve yeniden fırına verin. Erikler yumuşayana dek pişirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.