Elma Dilim Patates Eşliğinde Nuar

Giriş Tarih ve Saati: 23.12.2013 | 16:03 Güncelleme Tarih ve Saati: 16.05.2018 | 09:12

Nuar, kabukları soyulmuş havuç, soğan, patates ve maydanozu 4 su bardağı suda 10 dakika haşlayıp, maydanozu çıkarın. Etler yumuşayana kadar haşlandıktan sonra nuarları sudan çıkarın. Sebzeleri suyla birlikte mikserden geçirip bir kenara alın. İnce kıyılmış ıspanak yaprağı, soğan, mantar, kırmızı biber, sarı biber, tuz ve karabiberi 1 çorba kaşığı zeytinyağında kavurun. Servis tabağına bir sıra nuar, bir sıra sebze olmak üzere yerleştirin. Sos için süt, yumurta sarısı, 1 çorba kaşığı esmer un, tuz ve karabiberi karıştırarak ağır ateşte pişirin. Hazırladığınız etlerin üzerine dökün. Elma patateslerin üzerine tuz, karabiber, pul biber serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirip sebzeli nuarla birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.