Domates kebabı tarifi

Kıymayı farklı kullanmak için akşam yemeğinde sunulacak lezzetli domates kebabı

Giriş Tarih ve Saati: 05.11.2019 | 10:33 Güncelleme Tarih ve Saati: 05.11.2019 | 11:15

Domatesleri yıkayıp kurulayın. Daha sonra parmak genişliğinde ve yelpaze şeklinde dilimleyin. Keserken dilimlerin birbirinden kopmamasına dikkat edin. Köy biberlerinin sap kısımlarını kesip, çekirdek yataklarını çıkarın. Harç için kıyma, rendelenmiş soğan, dövülmüş sarmısak, küp doğranmış kırmızı biber, sivri biber, salça, kimyon, karabiber ve tuzu yoğurun. Harçtan ceviz büyüklüğünde bezeler koparıp elinizde şekil verin ve domates dilimlerinin arasına yerleştirin. Köy biberlerinin de içlerini doldurup, fırın kabına dizin. Sos için tereyağını eritip, salça, tuz ve su ekleyin. Daha sonra yemeğin üzerine gezdirip, önceden ısıtılmış 200 derece fırında kontrol ederek pişirin. Sıcak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.