Ciğer Kavurma

Giriş Tarih ve Saati: 13.07.2010 | 15:03 Güncelleme Tarih ve Saati: 04.07.2013 | 14:11

CİĞERİ sütün içinde 1 gece bekletin. Daha sonra sütten alıp zarını soyun ve iri küp şeklinde doğrayın. Una bulayıp sıvıyağda kızartın. Üzerine tuz, kekik ve pulbiber serpin. Soğanı yarım ay şeklinde doğrayıp, ince kıyılmış maydanoz ve sumakla karıştırın. Servis tabağına soğanlı karışımı koyun ve üzerine ciğeri yerleştirin. Diğer taraftan patlıcanı alacalı soyun. Acısını almak için tuzlu suda 15 dakika bekletin. Süzüp elinizle iyice suyunu sıkın ve küp şeklinde doğrayın. Ayıklanmış kabak, patates ve havucu küp, sivri biberi irice doğrayın. Kızdırılmış sıvıyağda sırasıyla patates, biber, kabak, havuç ve patlıcanı kızartın. Kağıt havlu üzerinde fazla yağını aldıktan sonra servis tabağına yerleştirin. Halka doğranmış domatesi 1 çorba kaşığı sıvıyağda soteleyin ve tabağa yerleştirin. Ciğer kavurmayı sebzelerle birlikte sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.