Bonfile Tava, Demi Glase ile

Giriş Tarih ve Saati: 31.01.2014 | 16:10 Güncelleme Tarih ve Saati: 31.01.2014 | 16:11

ETLERİ arzu edilen kıvamda tavada önlü arkalı pişirin. Patatesleri soyup halka halka dilimleyin. Kızgın yağda patatesleri kızartın. Demi glase sosu ısıtın. Domatesleri 25 dakika önceden ısıtılmış 140 derece fırında pişirin. Pişen bonfileleri tabağa alıp yanına patatesleri yerleştirin. Ketçap ekleyin. Üzerine demi glase sosu gezdirin. Pişmiş domatesi yerleştirerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.