Bonfile Saksı Kebabı

Giriş Tarih ve Saati: 29.01.2014 | 11:02 Güncelleme Tarih ve Saati: 29.01.2014 | 11:03

ÖN hazırlık olarak mantarları limonlu suda haşlayarak süzgece alalım. Mantarları uzun ince dilimler halinde doğrayalım. Bonfileleri tokmak veya et dövücüsü yardımıyla hafifçe inceltelim. Üzerlerine tuz, karabiber ve kekik serpelim. 1 Tavaya sıvıyağın 3/4'ünü aktarıp, hafifçe kızdıralım. Bonfileleri tavaya alıp arkalı önlü ve tavanın kapağı kapalı olarak kurutmadan kızartalım. Soğanları piyazlık doğrayıp, kalan sıvıyağda pembeleştirelim. 2 Üzerine mantarları, tuzu ve karabiberi ilave edip birkaç kez karıştırıp, tavayı ateşten alalım. Üzerine galeta ununu ilave edip karıştıralım. 3 Bonfile dilimlerini fırın kabına yerleştirip, üzerlerine mantarlı malzemeyi yerleştirelim. 4 Kaşar dilimlerini ve kibrit çöpü inceliğinde doğranmış kırmızı biberleri mantarlı harcın üzerine, kafes oluşturacak şekilde yerleştirelim. Isıtılmış 220 derece fırının üst katına kabı yerleştirelim. Kaşar dilimleri hafifçe eriyene dek yemeğimizi pişirelim. Servis yapalım.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.