Bonfile Eşliğinde Porçini Mantarlı Risotto

Giriş Tarih ve Saati: 21.10.2013 | 17:43 Güncelleme Tarih ve Saati: 26.07.2018 | 16:25

Zeytinyağını tavaya alıp, doğranmış mantar ekleyin. Harlı ateşte, soteleyin. Rengi koyulaşmadan fesleğen ilave edip, 30 saniye soteleyin. Ocaktan alın ve mantarı başka bir tavaya aktarın. Tavada kalan zeytinyağında kıyılmış soğan ve sarmısağı yumuşayana dek soteleyin. Yıkanıp süzülmüş pirinci ilave edip kavurmaya devam edin. Mantar, ardından şarap (veya 1 çorba kepçesi et suyu) ekleyip, suyunu çekene dek pişirin. Ocağın altını kısıp, 1 çorba kepçesi et suyu ekleyin ve suyunu çekene dek pişirmeye devam edin. Et suyu bitene kadar işlemi tekrarlayın. Ocaktan alıp, eritilmiş tereyağı ve parmesan peyniri ekleyin. Risottoyu karıştırıp kenara alın. Bonfileyi tavaya alıp kısık ateşe oturtun. Karabiber ve biberiye ekleyip, önlü arkalı pişirin. Risotto ile servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.