Biberli Pastırmalı Biftek

Giriş Tarih ve Saati: 04.08.2010 | 15:21 Güncelleme Tarih ve Saati: 17.07.2013 | 12:36

BİFTEKLERİ düz bir zemine alıp üstlerine tuz, karabiber ve biberiye serpin. Közlenmiş kırmızı biberleri boylamasına bölün. Her bifteğin üzerine bir dilim kırmızı biber ve pastırma koyun. Rulo yapıp açılmaması için iple bağlayın. Diğer taraftan brüksellahanalarını tuzlu suda haşlayıp süzün. 1 çorba kaşığı tereyağını tavada eritip, hazırladığınız et rulolarını ve kıyılmış sarmısakları tavaya koyun. Etleri arkalı önlü kızartıp tavadan alın. Pırasayı önce boylamasına ikiye kesin. Daha sonra verev alarak incecik doğrayın. Kalan tereyağını biftekleri pişirdiğiniz tavaya alıp, üzerine 1 çorba kaşığı biber salçası ve doğranmış pırasaları ilave edip kavurun. Su, 1 çay kaşığı tozşeker ve karabiberi de ekleyin. Pırasalar yumuşayınca haşlanmış brüksellahanalarını ekleyip, etleri yeniden tavaya alın. 5 dakika daha pişirip servis yapın.














X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.