Bezelye ve Şarap Soslu Bonfile

Giriş Tarih ve Saati: 19.07.2010 | 12:31 Güncelleme Tarih ve Saati: 14.09.2010 | 13:16

BONFİLELERİ ızgarada pişirin. Bezelyeli sosu hazırlamak için bezelyeleri mikserde çırparak krema ile karıştırın ve kenara alın. Mantarları yarım çorba kaşığı sıvıyağda fazla ölmeyecek şekilde soteleyin. Servis tabağına önce mantarları, üzerine de bonfileleri yerleştirin. Tabağın kenarına bezelye sosu, sosun üzerine şarapla karıştırdığınız dömiglass sosu ekleyin. Jülyen doğradığınız kerevizi, sıvıyağda kızartın. Bonfilelerin üzerine kızarttığı-nız kerevizleri yerleştirdikten sonra servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.