Beğendili Tas Kebabı

Giriş Tarih ve Saati: 02.01.2014 | 15:39 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.01.2014 | 15:46

Eti ve yağı tencereye aktarın. Et suyunu çekene dek 8-10 dakika kavurun. Soğanı sarmısakla birlikte robotta kıyın. Kıyılmış soğan ve sarmısağı ete ilave edin. Ardından salçayı ve 1 tatlı kaşığı unu ekleyip, 3 dakika karıştırarak pişirin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. En son olarak 5 su bardağı sıcak suyu katıp, yaklaşık bir saat kadar, az su kalana dek pişirin. Bu arada beğendi için konserve közlenmiş patlıcanları, ince olacak şekilde robotta kıyın. 1 çorba kaşığı tepeleme unu, tereyağda kavurup, sütü ilave ederek pişirin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin. Sütlü karışımı, pürüzsüz olması için blendırdan geçirin ve kıyılmış patlıcanlara ilave edip karıştırın. Hünkar beğendiyi servis tabağına alıp, yayın. Üzerine tas kebabını dökün. maydanozla süsleyip, sıcak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.