Bahar Güveci

Güveç, hemen hemen her yörede pişen nefis lezzete sahip çok da pratik bir yemek. Bahar gibi rengarenk bir yemek bu, insana baktıkça da yedikçe de iyi gelen. Her evde pişen, istisnasız en sevilen yemeklerden olan bahar güveci tarifi.

Giriş Tarih ve Saati: 17.04.2022 | 04:55 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.04.2023 | 11:08

Arpacık soğan ve havucu temizleyin. Havucu verev, kırmızıbiberi ise irice doğrayın. Tereyağını bir tencereye alıp eritin. Üzerine et, arpacık soğan ve patatesi ekleyip yüksek ısıda et yumuşayana kadar kavurun. Malzemeyi bir güvece aktarın. Üzerine havuç, kırmızıbiber, sivri biber, kiraz domates, bezelye, kabukları temizlenmiş sarımsak, karabiber, kekik, tuz ve su ekleyin. Güvecin üzerine önce pişirme kağıdı sonra alüminyum folyo kapatın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.