Arpa Şehriye Pilavı Eşliğinde Kuzu İncik

Giriş Tarih ve Saati: 04.05.2018 | 10:30 Güncelleme Tarih ve Saati: 04.05.2018 | 12:12

İncikleri sıvı yağda hafifçe kızartın. Üzerine irice doğranmış domates, soğan, biber, salça, tuz ve karabiber ilave edip harmanlayın. İnciklerin üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip, kapağını kapatın. Kontrol ederek ve gerekirse su ilave edip, yumuşayana dek yaklaşık 2.5 saat pişirin. Daha sonra ocaktan alın. Şehriyeyi pilav tenceresine alıp, rengi dönene dek kavurun. Şehriyenin üzerini geçecek kadar inciğin suyundan ilave edin. Üzerine ikiye bölünmüş kayısı ekleyip, pilav suyunu çekene dek pişirin. Ocaktan alıp, 5-10 dakika demlendirin. Pilavı servis tabağına alın. Üzerine incikleri dizip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.