Arnavut Ciğeri

Giriş Tarih ve Saati: 30.10.2013 | 15:33 Güncelleme Tarih ve Saati: 23.05.2018 | 12:53

Ciğerin zarını elinizle çıkarın. Keskin bir bıçakla sinirlerini iyice temizleyip, sudan geçirip küp doğrayın. 5-10 dakika süzgeçte dinlendirin. Daha sonra yumuşak, kokusuz olması ve kanını salması için tuzlayıp, 1 saat buzdolabında dinlendirin. Ayrı bir yerde galeta unu ve unu karıştırıp ciğeri unlayın. Fazla unu silkeleyin. Ciğeri kızgın ve bol sıvı yağa atıp, 1-2 saniye karıştırmayın. Daha sonra sürekli karıştırarak, yaklaşık 4 dakika pişirin. Ocaktan almaya yakın toz kırmızıbiber ve tuzunu ayarlayın. Ciğeri süzgeç yardımıyla sıvı yağdan alın. Patates kızartması ve soğan piyazı ile servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.