Alinazik

Giriş Tarih ve Saati: 15.12.2010 | 10:40 Güncelleme Tarih ve Saati: 19.12.2013 | 16:58

1. Öncelİkle patlıcanları fırında közleyin. Kabuklarını soyup, bıçakla incecik kıyın.
2. Tuz ve dövülmüş sarmısakla karıştırılmış yoğurdu ekleyin. Bu karışımı güveç kabına koyup ısıtın. Diğer tarafta kıymayı şişlere takıp, közde (fırının ızgarasında da olabilir) pişirin.
3. Dilerseniz kıymayı tavada kavurun. Pişen kebabı parçalara ayırın. Tereyağını tavaya alıp eritin. Kırmızıbiber ve etleri ekleyip kavurun. Kavurduğunuz kebabı, ısıtılmış güveçteki sosun üzerine yerleştirin. İnce kıyılmış maydanoz ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.