Acı Soslu Kuzu Kuşbaşı

Giriş Tarih ve Saati: 11.09.2013 | 14:14 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.09.2013 | 14:20

MARGARİNİ tencerede eritin. Kuşbaşı doğranmış etleri tencereye alın. Suyunu bırakıp çekene kadar pişirin. Üzerine küp doğranmış soğan ve domatesleri ekleyin. Sarmısakları ezip tencereye ekleyin. Acı biberin tohumlarını çıkartıp ince ince doğrayın ve tenceredeki yemeğe ilave edin. Üzerine sıcak suyu gezdirin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Tencerenin kapağını kapatın. Yemek kaynamaya başlayınca kısık ateşe alın. Etler yumuşayıncaya kadar 30-35 dakika kadar pişirin. Beğendi için patlıcanları ocak üzerinde közleyin. Kabuklarını soyup çatalla ezin. Margarini bir tencerede eritin. Unu ekleyip sararana kadar kavurun.

Patlıcan ve tuz ekleyip karıştırın. Devamlı karıştırarak sütü yavaş yavaş ekleyin. 7-8 dakika pişirin.
Peyniri ilave edip tencereyi ocaktan alın ve karıştırın. Beğendiyi servis tabağına yayın. Pişen eti beğendinin
ortasına yerleştirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.