Zerde

Giriş Tarih ve Saati: 26.07.2010 | 12:23 Güncelleme Tarih ve Saati: 10.05.2018 | 17:18

Safranı gül suyu ile ıslatıp, 2 saat dinlendirin. Ayrı bir yerde suyu kaynatıp, üzerine pirinci ekleyin. Pirinç pişince toz şeker ilave edip karıştırın. Safranlı gül suyuna nişasta ve zerde boyasını karıştırıp, pirince ekleyin. İki dakika kaynatıp servis tabağına veya kaselere alın. Dolmalık fıstık ve kuş üzümü ile süsleyip servis yapın

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.