Yumurta Tatlısı (Zabaione)

Giriş Tarih ve Saati: 18.11.2013 | 15:36 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.05.2018 | 09:38

YUMURTA sarılarına yavaş yavaş toz şeker ilave ederek çırpın. Kıvam aldığında likör ekleyin. Toz şeker iyice eriyince, başka bir kaba alın. Tatlının bulunduğu bu kabı, su dolu bir tencerenin içine oturtun. Sürekli karıştırarak benmari usulü pişirin. Muhallebi kıvamı aldığında bardaklara pay edip, dilediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.