Yağ mantısı

Tadıyla damakları şenlendiren yağ mantısı tarifi...

Giriş Tarih ve Saati: 07.11.2020 | 11:49 Güncelleme Tarih ve Saati: 07.11.2020 | 11:49

Hamur için un, süt, Bizim Yağ Ayçiçek, kuru maya ve tuzu hamur yoğura kabında iyice karıştırın. Yavaşça ılık su ilave edip yumuşak kıvamlı bir hamur elde edin. Üzerini örtüp 20 dakika dinlendirin. Hamuru iki bezeye ayırıp un serpilmiş tezgahta merdane yardımıyla çok ince olmayacak şekilde açın ve büyük kareler şeklinde kesip kenara alın. Harç için kıyma, küçük küp doğranmış soğan, pul biber ve tuzu yoğurun. Harcı hamurların ortalarına pay edip uçlarını büzerek bohça şeklinde ortada birleştirin. Birleşme yeri alta gelecek şekilde kızgın Bizim Yağ Ayçiçek ile kızartın. Üzeri için yoğurt ve ezilmiş sarımsağı karıştırın. Bizim Yağ, salça ve suyu küçük bir tencerede bir taşım kaynatın. Ilıkken mantının üzerine gezdirin. Sarmısaklı yoğurt döküp servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.