Susam Şekeri

Giriş Tarih ve Saati: 21.11.2012 | 11:45 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.05.2018 | 11:59

TOZŞEKERİ bir tencereye koyun. Kısık ateşte sürekli karıştırarak hafif karamel rengi alana dek pişirin. Tencereyi ocaktan alın ve susamı ekleyin. Tozşekerin sıcaklığı ile susamın kavrulmasını sağlayın. Karışımı alüminyum folyo serili genişçe bir kaba dökün. Üzerine alüminyum folyo serip, düz bir tabak veya tepsi ile bastırarak yayılmasını sağlayın. Soğuduktan sonra kırarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.