Sucuklu ve Pastırmalı Pide

Giriş Tarih ve Saati: 09.01.2014 | 11:35 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.05.2018 | 09:12

Yaş maya ve toz şekeri suda eritin. Un ve tuzu yoğurma kabına alın. Mayalı suyu ilave edip kulak memesinden yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtün ve 1 saat dinlendirin. Hamurdan portakal büyüklüğünde parçalar koparın. Her bir hamuru unlayarak açın. Uçlarını birleştirip, kayık şekli verin ve fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında hamurlar hafif kabarana kadara pişirin. Fırından çıkarıp içlerine halka doğranmış sucuk, pastırma ve rendelenmiş kaşar peynirini pay edin. Tekrar fırına verin ve pidelerin üzerlieri kızarana kadar pişirip çıkarın. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.