Sarımsak Turşusu

Giriş Tarih ve Saati: 21.11.2012 | 13:15 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.05.2018 | 16:07

Sarımsakların dış kabuklarından birkaç katını alın. Saplarını 2-3 cm kalacak şekilde kesin. Büyük bir kavanoza arada boşluk bırakmadan yerleştirin. Salamurasını, 1 litre suya, 6 çorba kaşığı kaya tuzu ve 1 su bardağı sirke olacak şekilde hazırlayın. Kavanoza koyduğunuz sarımsakların üzerini geçecek kadar salamura ekleyin. Kapağını kapatıp 15-20 gün güneş görmeyen serin bir yerde bekletin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.