Pilavuna

Giriş Tarih ve Saati: 19.12.2013 | 11:08 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.05.2018 | 09:21

Hamur için 1 adet yumurtayı, unu, sütü, sıvı yağı ve tuzu karıştırın. Yumuşak bir hamur elde edene dek yoğurun. Hamuru ceviz büyüklüğünde parçalara ayırın. Her bir hamur parçasını 1 cm kalınlığında ve bir çay fincanı büyüklüğünde açın. İç malzemesini hazırlayın. Rendelenmiş hellim peyniri, dilediğiniz miktarda kuru üzüm, yarım paket kabartma tozu, 2 adet bütün yumurta ve diğer iki yumurtanın akını ekleyin. İyice karıştırın. Bu harcı çay fincanı tabağı büyüklüğünde açtığınız hamurların içine bölün. Kenarlarını karşılıklı gelecek şekilde kapatın. Üzerlerine yumurtanın sarısını bir fırça yardımıyla sürün. Susam serpin. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında üzeri kızarana kadar 25-30 dakika pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.