Lezita çıtır kova ile dip soslar

Giriş Tarih ve Saati: 21.07.2020 | 07:25 Güncelleme Tarih ve Saati: 21.07.2020 | 07:25

Pancarların kabuğunu soyup ince rendeleyin. Ezilmiş sarımsak, süzme yoğurt, labne peyniri, ufalanmış sürk peyniri, çok az tuz, taze çekilmiş karabiber ve lime suyunu ekleyip iyice karıştırın. Patlıcanlı sos için, patlıcanları yıkayıp kurulayın ve birkaç yerinden delerek fırın tepsisine yerleştirin. Sarımsakları kabuklu olacak şekilde patlıcanların yanına dizin. 200 derece fırında patlıcanların içi yumuşayana kadar pişirin. Fesleğen yapraklarını mutfak robotunun haznesine alın. Patlıcanları uzunlamasına ikiye kesip içlerini bir kaşık yardımıyla çıkarın. Sarımsakların kabuğunu soyup içlerini çıkarın. Ceviz içlerini yağsız tavada birkaç dakika kavurun. Robotun haznesine patlıcan, sarımsak, ceviz, eski kaşar peyniri, tuz ve karabiberi ekleyin. Yavaşça zeytinyağını ilave edip ezerek pürüzsüz bir kıvama getirin. Hazırladığınız sosları kaselere paylaştırın. Servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.