Kestaneli Lahana Dolması

Giriş Tarih ve Saati: 04.12.2013 | 15:05 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.05.2018 | 09:32

KIYILMIŞ soğan, dolmalık fıstık ve kabukları temizlenmiş bademi yarım çay bardağı zeytinyağında kavurun. Pirinç ekleyip kavurmaya devam edin. 1 su bardağı su, haşlanıp ufalanmış kestane, nane, tarçın, dolma baharı, toz şeker ve tuz ilave edip harmanlayın. Pirinç hafif yumuşayana dek pişirin. Daha sonra ocaktan alın. Haşlanmış lahana yapraklarını, 1 çorba kaşığı zeytinyağı ile yağlanmış tencerenin içine, yapraklar dışarı sarkacak şekilde yerleştirin. Üzerine pilavı boşaltın ve 1 su bardağı suyu gezdirin. Sarkan lahana yapraklarını tencerenin ortasında birleşecek şekilde içe doğru kapatın. Toz şeker ve tuz serptikten sonra sıvı yağ gezdirin. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip ılık olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.