Karpuz kabuğu turşusu

Giriş Tarih ve Saati: 19.06.2020 | 07:41 Güncelleme Tarih ve Saati: 19.06.2020 | 07:41

Karpuz kabuklarını sirkeli suyla iyice yıkayıp kurulayın. Ardından kabuğunun iç kısmında biraz kırmızılık kalacak şekilde soyup irice doğrayın ve 5 litrelik cam kavanoza yerleştirin. Üzerine sirke, kaya tuzu ve kişniş tohumlarını ekleyerek karpuz kabuklarının üzerini hafif geçecek şekilde temiz içme suyu ilave edin. Kapağını sıkıca kapatıp, 10 gün güneş almayan bir yerde dinlendirin. Sürenin sonunda, karpuz kabukları yeşilden sarıya döndüğünde yemeklerin yanında servis yapın. Ya da sevdiğiniz bir salataya da karpuz kabuklarını incecik doğrayıp ekleyebilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.