Kara Üzüm Ve Yeşil Elma Sirkesi

Giriş Tarih ve Saati: 10.10.2018 | 17:49 Güncelleme Tarih ve Saati: 10.10.2018 | 17:49

Üzümleri ve elmaları iyice yıkayın. Elmaları küçük parçalar şeklinde doğrayın. Üzümleri küçük salkımlar şeklinde koparın. Meyveleri ve suyu büyük bir cam kavanozun içine doldurun. Balı ekleyip karıştırın. Kavanozun üzerini tülbent ile kapatıp hafifçe serin ve güneş görmeyen bir ortamda 20 gün boyunca bekletin. İki günde bir sirke karışımını tahta kaşıkla karıştırıp üzerine tekrar tülbenti yerleştirin. 20 günün sonunda sirkenin üzerinde oluşan jelimsi tabakayı alıp bir kavanozda buzdolabında saklayın. Kavanozun üzerini bu kez kapağı ile kapatıp 20-30 gün daha bekletin. Süre sonunda sirkeniz hazır olacak.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.