Ispanaklı ve Peynirli Pide

Giriş Tarih ve Saati: 19.07.2010 | 13:32 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.05.2018 | 16:00

MAYAYI suda eritin. Un ve tuzu bir kaseye alın. Mayalı suyu ilave edip kulak memesinden yumuşak
bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtün ve 1 saat dinlendirin. Hamurdan
4 adet portakal büyüklüğünde parça koparın. Her bir parçayı unla birlikte açıp istediğiniz şekli verin. Ispanaklı iç için ayıklanmış ve kıyılmış ıspanak, soğan, tuz, karabiber ve pul biberi harmanlayın. Sıvı yağda
kavurduktan sonra ılınmaya bırakın. Peynirli iç için rendelenmiş beyaz peynir, karabiber ve pul biberi
karıştırın. Hamurların yarısına ıspanaklı harçtan, yarısına peynirli harçtan koyun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üstleri ve altları kızarana kadar pişirin. Sıcakken üzerilerine tereyağı sürün ve servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.