Ispanaklı ve tavuk etli göbete

Ispanaklı ve tavuk etli göbete tarifi...

Giriş Tarih ve Saati: 27.09.2020 | 16:28 Güncelleme Tarih ve Saati: 27.09.2020 | 16:28

Göbetenin iç harcı için ıspanak ve tavuk etini ayrı tencerelerde haşlayıp süzün. Ispanağı ince doğrayın. Tavuk etini elinizle didikleyip bir kaseye alın. Rendelenmiş patates, tuz, karabiber ile pul biber ekleyip karıştırın.

Hamuru için un, yumurta ve tuzu yoğurma kabına alın. Hafif sert kıvamlı bir hamur elde edene kadar su ilave ederek yoğurun. Hamuru 4 eşit bezeye ayırın ve her birini yufka büyüklüğünde açın. Fırın tepsisini yağlayın ve ilk yufkayı tepsiden taşacak şekilde içine yayın. Üzerine Bizim Yağ sürün ve ikinci yufkayı serin ve iç harcı ekleyin. Üzerine üçüncü yufkayı serin ve tekrar Bizim Yağ sürün. Son yufkayı tepsiye yerleştirin. Kenarlardan taşan kısımları elinizle bükün ve tepsinin kenarına doğru katlayın.

Bizim Yağ, salça ve yoğurdu bir kapta karıştırıp hamurun üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Ilındıktan sonra dilimleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.