Isırgan pidesi

Lezzetiye hayran bırakacak ısırgan pidesi tarifi...

Giriş Tarih ve Saati: 28.11.2020 | 12:45 Güncelleme Tarih ve Saati: 28.11.2020 | 12:45

Hamur için gereken tüm malzemeyi hamur yoğurma kabına alıp yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp 1 saat mayalanmasını sağlayın. Pidenin iç harcı için ısırgan otu ve taze soğanları temizleyip doğrayın. Tuz ve pul biber ekleyin. 40 cm çapında bir fırın tepsisinin içine Bizim Yağ sürün. İlk hamur bezesini elinizle tepsinin içine yayın. Üzerine ısırgan otlu harcı yayıp diğer hamuru da tepsi büyüklüğünde açtıktan sonra harcın üzerine kapatın. Üzerine bolca eritilmiş Bizim Yağ sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35 dakika pişirin. Ilındıktan sonra dilimleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.