Fırında Mantarlı Erişte

Giriş Tarih ve Saati: 19.07.2010 | 10:51 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.05.2018 | 11:28

ERİŞTEYİ bulyonlu suda yumuşayana kadar haşlayın. Suyunu süzmeden tencerede 15 dakika bekletin. Daha sonra suyunu süzün. Başka bir tencerede yağı kızdırıp içine elinizle kırdığınız cevizi ve ince kıyılmış mantarları atıp 2-3 dakika soteleyin. Ocaktan alıp, ince kıyılmış taze soğanı ilave edip karıştırın. Tenceredeki eriştelerin üzerine döküp harmanlayın. Tuz, karabiber, rendelenmiş kaşar peyniri, pulbiber ve naneyi ekleyip tekrar harmanlayın. Yağladığınız fırın kabına aktarın. Püre yaptığınız patatesi, sıvıyağ ve rendelenmiş kaşar peyniri ile karıştırıp güveçlerin üzerini tamamen kapatacak şekilde yayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarıncaya dek pişirin ve sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.