Enginarlı Pide

Giriş Tarih ve Saati: 16.07.2010 | 15:30 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.05.2018 | 12:25

MAYA ve toz şekeri suda eritin. Un ve tuzu bir kaseye alın. Mayalı suyu ilave edip kulak memesinden
yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtün ve 1 saat dinlendirin. Hamurdan 4 adet portakal büyüklüğünde parça koparın. Her bir hamur parçasını unla birlikte açıp istediğiniz şekli verin. İçi için enginarları kuşbaşı doğrayın. Küp doğranmış tavuk göğsünü sıvı yağda
kavurun. Küp doğranmış domates ve sivri biberi ilave edip 2-3 dakika daha kavurun. Ocağın altını kapatıp karabiber ve pul biber ekleyin. Mantarı limonlu suda 15 dakika haşlayın ve süzün. Bütün malzemeyi karıştırıp, açtığınız hamurların üzerine pay edin. Üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri ve kekik serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üstleri ve altları kızarana kadar pişirin. Üzerlerine tereyağı sürüp, sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.