Domates turşusu

Giriş Tarih ve Saati: 10.09.2020 | 09:07 Güncelleme Tarih ve Saati: 10.09.2020 | 09:07

3 adet birer litrelik cam kavanozu suda kaynatıp kurulayın. 
Her birinin içine dereotunu pay edin. Sarımsakların her birini üçe bölüp kavanozlara atın. Su, Dr. Oetker Turşukur ve toz şekeri geniş bir tencereye alıp kaynatın. Kaynadıktan sonra sirke ilave edip 2-3 dakika kısık ateşte kaynatmaya devam edin. Domatesleri yıkayıp çatal yardımıyla iki tarafından delikler açın. Daha sonra kaynayan tencereye atıp kapağını kapatın ve kısık ateşte 15-20 dakika pişirin (bu aşamada domateslerin büyüklüğüne göre pişme süresi birkaç dakika farklılık gösterebilir). Domatesleri kavanozlara yerleştirip üzerlerine karabiber ve yenibahar atın. 
Tenceredeki kaynar suyu dökün ve kapaklarını kapatın. Buzdolabında saklayın. 1 ay sonra turşunuz var.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.