Ayva çekirdeği jölesi

Giriş Tarih ve Saati: 19.06.2020 | 07:39 Güncelleme Tarih ve Saati: 19.06.2020 | 07:39

Ayva çekirdeklerini, üzerindeki incecik beyaz zarıyla ve fazla el değdirmeden çıkarıp tencereye alın. Üzerine toz şeker ve su ilave edip tarçın ekleyerek kısık ateşte rengi hafifçe değişene kadar pişirin. Ocaktan alıp ılınmaya bırakın. Ilındığında içindeki tarçın kabuğunu çıkarıp küçük bardaklarda jöle olarak servis yapabileceğiniz gibi pasta ve tatlılarınızda da kullanabilirsiniz. Ayrıca tadı bir yana rengiyle de muhteşem bir görsellik sunar.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.