Uskumru Söğüş

Giriş Tarih ve Saati: 25.01.2010 | 16:37 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 12:09

Balığı ayıklayıp filetolarına ayırın. Filetoların her birini iki parçaya bölün. Filetoları ızgara yapın ve servis tabağına alın. Sos için, piyazlık doğranmış soğan, ince kıyılmış sivri ve kırmızı biberi, zeytinyağı ve limon suyunu karıştırın. Filetoların üzerine yayın. Halka kesilmiş kırmızı biberle süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.