Tuzda Asma Yaprağında Sebzeli Çipura

Giriş Tarih ve Saati: 08.03.2010 | 12:48 Güncelleme Tarih ve Saati: 28.06.2013 | 12:19

Balığı temizleyip, ortasını yarın ve kılçığını çıkarın. Domates, sivri biber, maydanoz, mantar ve sarmısağı incecik kıyın. Doğranmış sebzeleri bir kaseye alıp, karıştırın. Balığın içini bu malzeme ile doldurun. Balığı önce asma yaprağına sarın. Daha sonra kaya tuzunun yarısını bir fırın tepsisine yayın ve üzerine balığı koyun. Kalan kaya tuzu, yumurta akı ve suyu bir kasede karıştırın. Balığın üzerini bu karışımla kaplayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 45-50 dakika pişirin. Fırından aldıktan sonra üzerindeki tuz tabakasını kırıp alın. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.