Tuzda Balık

Giriş Tarih ve Saati: 19.09.2018 | 09:55 Güncelleme Tarih ve Saati: 19.09.2018 | 09:56

Balığın pulları üzerinde kalacak şekilde içini balıkçınıza temizletin. Isıya dayanıklı geniş bir kap içinde tuz ve suyu karıştırın. Tepsinin tabanına tuzdan zemin hazırlayın ve üzerine balığı yerleştirin. Defne yaprağı, kıyılmış dereotu, maydanoz ve limonu balığın içine yerleştirin. Balığın solungaçlarını ve karnını pişirme kağıdı ile kapatıp, üzerini kalan tuzla kaplayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirin. Tuzunu kırıp ayırarak sıcak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.