Sütte Levrek

Giriş Tarih ve Saati: 03.08.2010 | 14:24 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 11:17

Levrekleri temizleyip 4 adet fileto çıkartın. Derince bir cam fırın kabına yerleştirip, üstlerini örtecek kadar
süt dökün. Filetoların üst üste gelmemesine dikkat edin. Kabın üstünü örtüp, 3 saat kadar serin bir yerde dinlenmeye bırakın. Pişirme işlemine geçmeden önce, 2 defter sayfası kadar alüminyum folyo kesin ve her bir fileto için üstünden katlanıp yanlarından büzülebilecek biçimde 4 adet poşet hazırlayın. Balıkları sütten alıp iyice süzün. Çok az tuzladıktan sonra folyolara yerleştirin.Tereyağından fındık büyüklüğünde parçalar kesip, filetoların üzerlerine koyun. Her poşete, 2 adet defne yaprağı, 4 adet tane karabiber ve bir tutam çok ince kıyılmış maydanoz ilave edin. Folyoların üzerini
ve yanlarını kapatıp, büyük bir fırın kabına yerleştirin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında, 20 dakika pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.