Soya Soslu Palamut

Giriş Tarih ve Saati: 15.10.2012 | 11:17 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 16:29

Ayıklanmış ve yıkanmış palamudu 5 dakika haşlayın. Kevgirle sudan çıkarın ve derisini soyup, iri parçalar halinde doğrayın. Diğer taraftan bir kapta 2 çorba kaşığı soya sosu, zeytinyağı, hardal, elma sirkesi, limon suyu, tane karabiber ve köriyi koyu bir kıvam alana kadar karıştırın. Doğranmış balığı servis tabağına alın ve üzerine hazırladığınız sosu gezdirin. Dilediğiniz şekilde süsledikten sonra servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.