Somon ve Kılıç Balığı Carpaccio,Taze Rezene Salatası ve Portakal Sosu ile

Giriş Tarih ve Saati: 16.03.2011 | 15:37 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 15:03

Deniz tuzu, esmer şeker, 4 adet portakalın suyu ve yarım demet kıyılmış dereotunu iyice karıştırın. Somonu hazırladığınız bu marinatın içine alarak buzdolabın da iki gün dinlendirin. Daha sonra somonu marinattan çıkartarak ince dilimler halinde kesin. Tane karabiber, yarım demet kıyılmış dereotu ve limon suyunu iyice karıştırın. Kılıç balığı filetosunu bu karışımda marine ederek streç filme sarıp, derin dondurucuda iki saat dinlendirin. Marinattan çıkartarak ince dilimler halinde kesin. Daha sonra servis tabağının bir yarısına kılıç balığı dilimlerini, diğer yarısına somon dilimlerini yerleştirin. Rezeneyi ince kıyın. Zeytinyağında marine ederek tabağın ortasına yerleştirin. Kalan bir adet portakal ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.