Somon Avokado Tartar

Giriş Tarih ve Saati: 27.01.2014 | 14:59 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 16:24

Soyulmuş enginarları, limon suyu eklediğiniz suda iyice haşlayın. Enginarlar yumuşadığında kare kare doğrayın. Lollorossonun yaprak kısımlarını elinizle kopartıp yıkayın. Kurulayıp dolapta muhafaza edin. Minik domatesleri ortadan ikiye bölün. Avokadoyu soyup tavla zarı büyüklüğünde doğrayın. Limonun kabuğunu rendeleyin ve 1 demet fesleğeni ince doğrayın. Somonu tuzlayıp biberleyin ve kızgın tavada sadece dışına renk verecek şekilde kızartın. Tavadan alıp tavla zarından biraz büyük şekilde, ezmeden doğrayın. Somonu avokado, limon kabuğu rendesi, fesleğen, sıvı yağ ve limon suyu ile karıştırın. Karışımı yuvarlak bir kalıba alıp servis tabağına ters çevirin. Lollorosso, domates ve enginarları 2 çorba kaşığı balsamik sirke, zeytinyağı, tuz, beyaz biber ile soslayıp karıştırın. Yeşilliği servis tabağına alıp servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.