Sakızlı Beğendi Üzerine Levrek

Giriş Tarih ve Saati: 31.10.2013 | 12:23 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.10.2018 | 15:10

Levrek filetoyu (derisiz olarak) açın. Ayrı bir yerde zeytinyağı, ince kıyılmış dereotu, maydanoz, kekik, tuz ve karabiberi karıştırın. Levreği bu sosun içine koyup, yarım saat marine edin. Beğendi için patlıcanı közleyin ve incecik kıyın. Unu tereyağı ile kavurun ve içerisine dövülmüş sakızı da ilave ettikten sonra patlıcanı ve sütü de ilave ederek kaynatın. Fileto levrekleri ızgarada pişirdikten sonra, beğendinin üzerine koyup, roka yaprakları ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.