Roka pestolu minekop

Nefis pesto sos ile leziz minekop balığının bir araya gelmesiyle oluşan lezzet, davet sofralarınızın vazgeçilmezi olacak! İşte nefis roka pestolu minekop tarifi...

Giriş Tarih ve Saati: 02.01.2020 | 11:19 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.01.2020 | 11:19

ÖNCELİKLE rokalı pesto sos için roka, maydanoz, dereotu, fesleğen, sarmısak, antepfıstığı, sirke, sarmısak ve zeytinyağını derin bir kaba alıp blenderden geçirin. Tuzunu ayarlayın. Hazırladığınız rokalı pesto sosu balık filetoların üzerine fırça ile sürün ve buzdolabında 1 saat bekletin. Karnabahar, pırasa, balkabağı, soğan ve turpu dilediğiniz şekilde doğrayın, üzerine pesto sos sürüp 30 dakika bekletin. Döküm tavayı ısıtın ve sıra ile önce karnabahardan başlayarak pişirmeye başlayın. Sebzeler karamelize olana kadar her iki tarafını da pişirin. Karamelize olan sebzeleri tekrar tavaya dizin ve üzerine yarım su bardağı su ekleyip kapağını kapatın. Kendi buharı ile 4 dakika pişirin. Balık filetoların derili kısımlarını orta kızgınlıkta bir tavada 5 dakika pişirin. Sonra diğer taraflarını çevirip 5 dakika pişirin. Üzerine rendelenmiş limon kabuğu serpin. Pişirdiğiniz sebzeler ve limon dilimleri ile servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.